I ett fantastiskt vinterväder med sol, och i det närmaste klarblå himmel, genomfördes VNDK:s årsmöte i Häggdånger den 11 februari. Förutom stadgeenlig dagordning för årsmötet genomfördes även prisutdelningar för de olika prov som klubben arrangerade under 2022. Årsmötet kunde konstaterade att antalet starter på viltspårprov, utställningar samt drevprov slog ”all time high” för klubben vilket ansågs vara mycket positivt och sporrar för fortsatt engagemang i klubben kommande verksamhetsår! Tack alla som bidragit till detta och för ett trevligt årsmöte, samt tack för årsmötets förtroende att tillsammans med styrelsen få leda klubben in i ett nytt spännande verksamhetsår!

Tomas Åslund
Ordförande VNDK

 

Nedan bilder från utdelningen av klubbens vandringspriser. Saknas gör Sundsvallsprovets bästa hund. Där blev bästa hund Häggströms Cigge med dess ägare Martin Andersson. Villkor för respektive pris hittar du under Drevprov/Vandringspriser. Prisutdelare Nils-Erik Andersson.

Sven Sandström från Norrflärke vann en Easyhunt-GPS tack vare att han startade sin hund på drevprov. Grattis Sven!

 

Ida Staaf med Båthällans Eira fick Nisses harpris för provsäsongens bästa harhund. Vi vill samtidigt passa på att gratulera till jaktchampionatet som hon erövrade första drevprovssäsongen. Stort grattis och lycka till i fortsättningen

Här har vi Örjan Englund som med sin Krongläntans Saga utsågs till provsäsongens bästa unghund. Grattis och lycka till i fortsättningen.

Häggströms Caster blev provsäsongens bästa råhund. Här dess ägare Ronny Westin.

Här har vi Bo Lindström som med sin hund Simbackens Bamse för tredje året i rad och därmed för alltid utsågs till klubbens bästa avelshund. Ett vandringspris instiftat av Båthällans kennel och Börsvallens kennel. Grattis Bosse och Bamse.